5 βραβεία για τη Huawei στη CES 2018

Πέντε μέσα αναγνωρισμένης αξίας και παγκοσμίου βεληνεκούς εκθείασαν την είσοδο της Huawei στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας, με ένα κορυφαίο smartphone και ένα πρωτοποριακό σύστημα Wi-Fi δίνοντας έτσι πέντε βραβεία στη Huawei στη CES 2018.

Η Huawei ήταν ο μεγάλος νικητής της CES 2018, με το λανσάρισμα του HUAWEI Mate 10 Pro στην αγορά των ΗΠΑ και την παρουσίαση της σειράς HUAWEI WiFi Q2 να της χαρίζουν σημαντικά βραβεία από μέσα παγκοσμίου κύρους. Αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών τον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης, τη νέα διπλή κάμερα της Leica και τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας του, ο ειδικός Τύπος της τεχνολογίας απένειμε στο HUAWEI Mate 10 Pro τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για το Smartphone της Χρονιάς από το Android Authority. Όσο για τη σειρά HUAWEI WiFi Q2, αναγνωρίστηκε η πλήρης ασύρματη συνδεσιμότητα που είναι σε θέση να προσφέρει σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Αναλυτικά τα πέντε βραβεία που απέσπασε η Huawei στη CES 2018 έχουν ως εξής:

Το Android Authority απένειμε στο HUAWEI Mate 10 Pro τον τίτλο του Smartphone της Χρονιάς για το 2017 (“2017 Smartphone of the Year”) εγκωμιάζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του σε όλους τους τομείς. Σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του μέσου, το Mate 10 Pro «είναι ένας πρωταθλητής στην κατηγορία του» και μάλιστα βελτιώνεται χρόνο με τον χρόνο. Το Android Authority είναι ένα blog παγκόσμιας εμβέλειας με την ύλη του να περιλαμβάνει ειδησεογραφία, παρουσιάσεις συσκευών και οδηγούς μεταξύ άλλων. Η ιστοσελίδα του αριθμεί περί τις 32,2 εκατ. μοναδικές επισκέψεις χρηστών μηνιαίως.

Smartphone της χρονιάς 2017 gadgetaki.gr

Το TechRadar έδωσε στο HUAWEI Mate 10 Pro τον τίτλο του Καλύτερου Smartphone (“Best Smartphone”) της έκθεσης, εξυμνώντας τον επεξεργαστή Kirin 970 με τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, την οθόνη FullView της HUAWEI, το μεγαλύτερο διπλό διάφραγμα f/1.6 του κόσμου και την πρώτη απόλυτα ασφαλή τεχνολογία φόρτισης παγκοσμίως. Το TechRadar είναι μία διεθνής online έκδοση που εστιάζει στην τεχνολογία με ειδήσεις και παρουσιάσεις προϊόντων –ιδίως gadgets. Η ιστοσελίδα μετρά πάνω από 77,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες τον μήνα.

Καλύτερο κινητό της CES 2018 gadgetaki.gr

Το T3 βράβευσε τη σειρά HUAWEI WiFi Q2 με ένα από τα “T3 Loves” του, χαρακτηρίζοντάς τη παράλληλα ένα πραγματικά άμεσο και προσβάσιμο σύστημα Wi-Fi, ικανό να καλύψει τις ανάγκες ενός ολόκληρου σπιτιού. Το μέσο στάθηκε ιδιαίτερα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συσκευή στον τελικό χρήστη, όπως η ταχύτερη και σταθερότερη συνδεσιμότητα. Η θεματολογία του T3 περιλαμβάνει ενημέρωση, παρουσιάσεις, οδηγούς αγοράς κλπ γύρω από τα gadgets και την τεχνολογία. Απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό και καλωσορίζει κάθε μήνα πάνω από 2,3 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα του.

T3 Loves gadgetaki.gr

Το Android Police έδωσε στο HUAWEI Mate 10 Pro το βραβείο “Best of CES 2018” επαινώντας τον επεξεργαστή Kirin 970, την έξυπνη νέα διπλή κάμερα της Leica και τη μπαταρία με την εντυπωσιακή αυτονομία. Χαρακτήρισε μάλιστα επί λέξει τη συσκευή «κομψή και πανέμορφη». Το Android Police καλύπτει ειδησεογραφικά τους τομείς της τεχνολογίας, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας και απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό. Σε μηνιαία βάση υποδέχεται πάνω από 19 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες.

Best of CES 2018 gadgetaki.gr

Το Android Central ξεχώρισε το HUAWEI Mate 10 Pro απονέμοντάς του τον τίτλο “2018 CES Top Pick” για τη βελτιωμένη διπλή κάμερα, την πιστοποίηση SuperCharge και την οθόνη HDR FullView 6 ιντσών. Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας χαρακτήρισε τη συσκευή ως «την καλύτερη της Huawei» μέχρι τώρα και κατέληξε πως πρόκειται για την κορυφαία ναυαρχίδα Android για τη διάρκεια μπαταρίας. Το Android Central περιλαμβάνει ειδησεογραφία σχετικά με την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, καταγράφοντας πάνω από 47,2 εκατ. επισκέψεις τον μήνα.

2018 CES Top Pick gadgetaki.gr

Δες εδώ και άλλα δύο βραβεία που έχει αποσπάσει το Huawei Mate 10 Pro.

Κάνε ένα Like και μία κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *