Αποθήκευσε τα Instagram Stories στο προφίλ σου

Μετά τις πρόσφατες αλλαγές με την δυνατότητα να ακολουθείς τα hashtags νέες αλλαγές έρχονται τώρα στα Instagram stories. Πιο συγκεκριμένα μία νέα δυνατότητα του Instagram σου επιτρέπει να αρχειοθετείς τις ιστορίες και να τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σου, όπου θα παραμένουν διαθέσιμες προς προβολή για πάντα.

Δες πως δουλεύει

Οι ιστορίες γεννήθηκαν ως ένας τύπος εφήμερου περιεχομένου που κάποιος μπορούσε να δει μέσα σε 24 ώρες πριν εξαφανιστούν. Τώρα, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αρχειοθετήσουν και να «καρφιτσώσουν» ιστορίες στο προφίλ τους. Και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ιστοριών που μπορείς να δημιουργείς και να σώζεις με αυτόν τον τρόπο.Επομένως, αυτές οι εκπληκτικές στιγμιαίες φωτογραφίες και βίντεο μπορούν τώρα να ζήσουν για πάντα.

Φυσικά, αυτή είναι μια καλή κίνηση για εταιρείες και άλλες γνωστές προσωπικότητες. Μέχρι στιγμής, κάθε προϋπολογισμός που επενδύθηκε από μια εταιρεία σε μια ιστορία είχε ένα 24ωρο παράθυρο για να δημιουργήσει απόδοση επένδυσης (ROI) ή να εκπληρώσει οποιαδήποτε KPI που αποφασίστηκε από το εμπορικό σήμα. Η αλλαγή σίγουρα θα τοποθετήσει τις ιστορίες ως εναλλακτική λύση για την ανάρτηση επώνυμου περιεχομένου σε μια ροή του Instagram.

Ώστόσο οι Ιστορίες – εκτός και αν είναι «καρφιτσωμένες» – θα συνεχίσουν να εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες και θα παραμείνουν μία από τις κορυφαίες εφήμερες μορφές περιεχομένου εκεί έξω. Η επιλογή είναι δική σου.

Instagram stories 1 gadgetaki.grInstagram stories 2 gadgetaki.grInstagram stories 3 gadgetaki.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα αυτή δυνατότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μία έξυπνη κίνηση για το Instagram,που πιθανόν να το βοηθήσει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά από το Snapchat, ιδιαίτερα όσον αφορά την ελκυστικότητα των brands.

Η νέα αυτή δυνατότητα έρχεται ως μέρος της έκδοσης 25 του Instagram για Android και iOS συσκευές.

Κάνε ένα Like και μία κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *