Σύντομα θα μπορείς να ακολουθείς Hashtags στο Instagram

Το Instagram δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν follow hashtags. Είναι όμως αυτό ένα εργαλείο αναζήτησης που περιμέναμε;

Όταν το Instagram άλλαξε το timeline από χρονολογική σειρά τις ανακοινώσεις σε αλγοριθμική, οι χρήστες αρχικά αντέδρασαν άσχημα. Αλλά σήμερα μπορούμε να παραδεχτούμε ότι οι ανακοινώσεις μας έχουν μετατραπεί σε ακόμα πιο ενδιαφέρον και πιο στοχευμένες. Για άλλη μια φορά η αλλαγή μας βοήθησε  να ανακαλύπτουμε νέο περιεχόμενο. Και αυτή η νέα αλλαγή στοχεύει στο να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αναζήτηση.

Instagram

Το να ακολουθείς τα hashtags θα μπορούσε να είναι το χαρακτηριστικό που έλειπε τόσο καιρό στο Instagram. Αν ανήκεις σε αυτό το μοναδικό και μικρό ποσοστό χρηστών ή απλά λατρεύεις τη δυνατότητα να βλέπεις τα πιο πρόσφατα hashtags όπως #technology posts, τότε σίγουρα αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι αυτό που περίμενες και θα λατρέψεις.

Το χαρακτηριστικό αυτό το εντοπίσαμε και μας τράβηξε τη προσοχή από την Βρετανή social media colsultant Pippa Akram:


Φυσικά αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι και ένα πολύ δυνατό εργαλείο marketing. Το πιο σημαντικό είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέο περιεχόμενο, καθώς και να καταλάβεις ποιο είναι το επίπεδο διαδραστικότητας (engagement) για κάθε ένα από τα topics/hashtags καθημερινά, και εάν αξίζουν να είναι trend ή όχι.

Το χαρακτηριστικό αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και σύντομα όλο και περισσότεροι χρήστες θα το έχουν στον λογαριασμό τους.

Κάνε ένα Like και μία κοινοποίηση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *